Πώς ο Μπενσαρκί στέλνει τον Μεριά στην Τυνησία

Ο Γιασίν Μεριά που ανήκει στον Ολυμπιακό και είναι δανεικός στην Κασίμπασα απασχολεί σύλλογο της Τυνησίας και… υπεύθυνος είναι ο Ασράφ Μπενσαρκί.

Πώς ο Μπενσαρκί στέλνει τον Μεριά στην Τυνησία

Παίζει περίεργα παιχνίδια το ποδόσφαιρο και δημιουργεί ωραίες ιστορίες. Μία τέτοια έχει πρωταγωνιστές δύο ποδοσφαιριστές που ο ένας ανήκει στον Ολυμπιακό και ο άλλος είναι υποψήφιος μεταγραφικός του στόχος.

Πάμε στο… ζουμί της ιστορίας για να καταλάβετε τι έχει συμβεί. Ο Ασράφ Μπενσαρκί βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για τα άκρα της επίθεσης του. Ο Μαροκινός οδήγησε την ομάδα του, τη Ζαμαλέκ στον ημιτελικό του CAF Champions League. Στον προημιτελικό απέκλεισε την Εσπεράνς από την Τυνησία με νίκη 3-1 στο πρώτο παιχνίδι και ήττα 1-0 στη ρεβάνς.

Στο νικηφόρο παιχνίδι 3-1 ο Ασράφ Μπενσαρκί είχε σκοράρει για τη Ζαμαλέκ όταν στο 72' είχε κάνει το 2-1 για την ομάδα του και ο Μαχμούντ Αλάα στο 90+4 διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αυτός ο αποκλεισμός δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην Εσπεράνς, η οποία θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι. Η ομάδα από την Τυνησία αναζητά ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας και στη λίστα της βρίσκεται ο Γιασίν Μεριά.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού που αγωνίζεται δανεικός στην Κασίμπασα είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας της πατρίδας του. Συγκεκριμένα οι Τυνήσιοι αναφέρουν πως ο Μεριά είναι ένας ποδοσφαιριστής που τους ενδιαφέρει αν και έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2022. Σύμφωνα με τους Τυνήσιους η Εσπεράνς αναμένεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του αμυντικού που έχει κάνει επτά συμμετοχές στην Τουρκία.

Πάντως ο Γιασίν Μεριά έτσι κι αλλιώς είναι απίθανο να γυρίσει στον Ολυμπιακό το ερχόμενο καλοκαίρι. Αν οι Τούρκοι δεν ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς (2 εκατ. ευρώ) τότε θα αναζητηθεί ομάδα για να φύγει ο παίκτης.