Νέβιλ: «Πόσοι παίκτες πρέπει να πεθάνουν πριν σταματήσουν την Premier League»

Ο Γκάρι Νέβιλ δεν συμφωνεί με την επιστροφή στη δράση στην Premier League, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μία απόφαση για οικονομικούς λόγους. 

Νέβιλ: «Πόσοι παίκτες πρέπει να πεθάνουν πριν σταματήσουν την Premier League»

Ο Γκάρι Νέβιλ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αν πρέπει να ξεκινήσει και πάλι η Premier League, ενώ παράλληλα εξέφρασε την αντίρρησή του σχετικά με την απόφαση που πήρε η Λίγκα της Αγγλίας.

Ο άλλοτε άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπογράμμισε πως όλοι οι φορείς συστήνουν να μην επιστρέψει η αγωνιστική δράση σε κανένα πρωτάθλημα και διερωτήθηκε πόσοι παίκτες πρέπει να πεθάνουν για να μπει οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Γκάρι Νέβιλ δήλωσε: «Αναλύετε τον κίνδυνο; Πόσοι παίκτες πρέπει να πεθάνουν πριν σταματήσουν την Premier League; Ένας παίκτης; Ένα μέλος του προσωπικού; Κάποιος που θα χρειαστεί ΜΕΘ; Αυτή η συζήτηση είναι καθαρά για οικονομικούς λόγους.

O γιατρός της FIFA είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν πρέπει να διεξαχθεί πριν από τον Σεπτέμβριο. Νομίζω ότι αν ήταν μια μη οικονομική απόφαση δεν θα υπήρχε ποδόσφαιρο για μήνες. Πρέπει η κυβέρνηση να δώσει το πράσινο φως από άποψη υγείας και ασφάλειας».