Εμπαπέ: «Το ανάποδο ψαλίδι του Κριστιάνο το καλύτερο γκολ που έχω δει στη ζωή μου» (vid)

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν Κιλιάν Εμπαπέ, αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο τονίζοντας πως το ανάποδο ψαλίδι του Πορτογάλου στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους, είναι το καλύτερο γκολ που έχει δει στη ζωή του. 

Εμπαπέ: «Το ανάποδο ψαλίδι του Κριστιάνο το καλύτερο γκολ που έχω δει στη ζωή μου» (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα ποδοσφαιρικά του είδωλα.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε συνέντευξη στο «BeIn Sports» και φρόντισε να αποθεώσει για άλλη μία φορά τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος σέντερ φορ υπογράμμισε για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους: «Μου άρεσε πολύ ο Ρονάλντο και μου άρεσε πολύ το πώς έπαιζε εναντίον του Μέσι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και τον συμπαίκτη του στους Παριζιάνους, Νεϊμάρ: «Ήταν ένα είδωλο όταν ήμουν νεότερος. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που θαυμάζω επίσης».

Όσον αφορά ερώτηση που του έγινε για το καλύτερο γκολ που έχει παρακολουθήσει στην ζωή του, ο Κιλιάν Εμπαπέ, έβγαλε για ακόμα μία φορά το... καπέλο στον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς υποστήριξε πως το καλύτερο γκολ που έχει δει, είναι το ανάποδο ψαλίδι του Πορτογάλου στο παιχνίδι της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League το 2018.

«Πιστεύω ότι ήταν αυτό του Ρονάλντο στον Μπουφόν. Είχα την ευκαιρία να παίξω με τον Τζίτζι και μιλήσαμε για αυτό και πώς ένιωσε. Πρέπει να επιλέξω αυτό», τόνισε ο Γάλλος.

Δείτε εδώ το ανάποδο ψαλίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο: