Προπονήθηκε η Στεάουα Βουκουρεστίου παρά την καραντίνα!

Η Στεάουα Βουκουρστίου παρά την απαγόρευση και την καραντίνα που έχουν επιβάλλει στην Ρουμανία οι αρχές λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πραγματοποιώντας προπόνηση!

Προπονήθηκε η Στεάουα Βουκουρεστίου παρά την καραντίνα!

Τον στίχο του Διονύση Σαββόπουλου, «Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε γέλασε...» μάλλον σκέφθηκαν οι ιθύνοντες της Στεάουα κι έγραψαν στα... παλαιότερα των υποδημάτων τους τα περιοριστικά μέτρα κοινωνικοποίησης (σ. κοινώς καραντίνα) που έχουν επιβάλλει στη χώρα οι Ρουμανικές αρχές για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού αποφασίζοντας όπως η ομάδα τους προπονηθεί!

Για την ακρίβεια η ομάδα του Βουκουρεστίου διοργάνωσε προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της, ανά τριάδες, υπό την επίβλεψη του τεχνικού Μπόγκνταν Βιντίλα.

Στη Ρουμανία ισχύει η, εξαιτίας του κορονοϊού, απαγόρευση τόσο της προπόνησης σε εξωτερικό χώρο για πάνω από δύο άτομα, όσο και για την προπόνηση των ομάδων, γενικότερα.

Ωστόσο, η Στεάουα Βουκουρεστίου δεν υπολόγισε τίποτα και έσπασε την καραντίνα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες στην εποχή της πανδημίας του Covid-19 αυτή η ενέργεια της θα σηματοδοτήσει την τιμωρία της oμάδας του Άρη Σοϊλέδη, αλλά είναι παραδοσιακές οι αγαστές σχέσεις της με τα εκεί κέντρα εξουσίας.