La Liga: Ξεκινάνε ατομικές προπονήσεις από Δευτέρα (04/05)!

H Iσπανική Κυβέρνηση δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να ξεκίνησουν από την προσεχή Δευτέρα (04/05) προπονήσεις στις εγκαταστάσεις τους, έστω κι ατομικές!

La Liga: Ξεκινάνε ατομικές προπονήσεις από Δευτέρα (04/05)!

Την ίδια μέρα που η Γαλλική Κυβέρνηση έβαζε «λουκέτο» στο Γαλλικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην Ισπανία, η αντίστοιχη, έδινε το «πράσινο φως» για την επανέναρξη προπονήσεων, έστω ατομικών, από την προσεχή Δευτέρα (04/05)!

Γεγονός που φέρνει πιο κοντά - σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων σε κοινωνικό επίπεδο - το ποδόσφαιρο πιο κοντά στην κανονικότητα!

Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε ο, Ισπανός Πρωθυπουργός, Πέδρο Σάντσεθ, από την επόμενη Δευτέρα (4/5) και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της προαναφερθείσας άρσης, η οποία θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, θα επιτρέπονται οι ατομικές προπονήσεις στις επαγγελματικές ομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι οι σύλλογοι μπορούν να ανοίξουν τα προπονητικά τους κέντρα και να αρχίσουν σταδιακά να δέχονται τους αθλητές τους, επιδιώκοντας σε βάθος χρόνου τις προπονήσεις σε γκρουπ και στη συνέχεια τις ομαδικές προπονήσεις, ώστε να καταστεί δυνατή εντέλει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, εννοείται κεκλεισμένων των θυρών, πιθανότατα μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο κατά του ιού Covid-19.