Επιστροφή στις προπονήσεις για την Τότεναμ!

Στο προπονητικό κέντρο της Τότεναμ επέστρεψαν οι παίκτες της και το προπονητικό τιμ υπό αυστηρότατα μέτρα, υγιεινομικής, προστασίας

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Τότεναμ!

Μετά την Άρσεναλ, τη Δευτέρα (27/04), η Τότεναμ έγινε η δεύτερη ομάδα που επιστρέφει σε ομαδικές προπονήσεις στο Λονδίνο και την Premier League, εν γένει.

Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας της Αγγλικής πρωτεύουσας (μ' επικεφαλής τον Ζοσέ Μουρίνιο) επανέκαμψαν στο προπονητικό τους κέντρο ,αλλά το πρόγραμμα που ακολούθησαν διέπετο από αυστηρά μέτρα προστασίας, και αποστάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Ο, προερχόμενος από τραυματισμό, Χάρι Κέιν εθεάθη με το όχημά του να εισέρχεται στις εγκαταστάσεις των «σπιρουνιών» έπειτα από αρκειτό καιρό, με τους ποδοσφαιριστές των περσινών φιναλίστ του Champions League να βρίσκονται ξανά σε γήπεδο για να προπονηθούν, μαζί, μετά τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης τον περασμένο μήνα.

Εξυπακούεται ότι το πρόγραμμα (που αφορούσε, ουσιαστικά, ατομικά προγράμματα) διεξήχθη με μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα στους παίκτες και δικές τους μπάλες για να μην έρθουν με κανέναν τρόπο σε επαφή!

Οι προπονήσεις εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού βλέπετε...