Στην Ιταλία επιστρέφει αύριο (28/4) ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ταξιδέψει αύριο (28/4) στην Ιταλία και θα παραμείνει για 15 ημέρες σε καραντίνα, πριν επιστρέψει στις προπονήσεις της Γιουβέντους.

Στην Ιταλία επιστρέφει αύριο (28/4) ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στην Ιταλία και το «στρατόπεδο» της Γιουβέντους θα επιστρέψει αύριο (28/4) ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος διεθνής επιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του με την οικογένειά του από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Record», πλέον ετοιμάζεται για το ταξίδι της επιστροφής στο Τορίνο.

Όπως σημειώνει η πορτογαλική εφημερίδα, η Γιουβέντους πήρε την απόφαση να καλέσει όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές της που είχαν φύγει από την Ιταλία να επιστρέψουν πίσω στο προπονητικό της κέντρο. Κι ένας εξ αυτών είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο διεθνής άσος θα παραμείνει για 15 ημέρες σε καραντίνα στην οικία του στο Τορίνο, έτσι ώστε στην συνέχεια να μπορέσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την ομάδα του.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα στην γειτονική Ιταλία έχει διακοπεί από τις αρχές του περασμένου Μάρτη εξαιτίας της κατάστασης με τον κορονοϊό, με την Γιουβέντους να παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Serie Α και την Λάτσιο να ακολουθεί ξωπίσω της με μόλις έναν πόντο λιγότερο.