Τζέραρντ: Έξι χρόνια από το περιβόητο γλίστρημα (vid)

Πέρασαν έξι χρόνια από το περιβόητο γλίστρημα του Τζέραρντ, στο κρίσιμο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τσέλσι στο Anfield.

Τζέραρντ: Έξι χρόνια από το περιβόητο γλίστρημα (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν και θα είναι ο αγαπημένος αρχηγός των «reds». Η πιο άτυχη στιγμή στην καριέρα του ήταν όταν η Λίβερπουλ έφτασε μια ανάσα από το πρωτάθλημα. Στις 27 Απριλίου το 2014, έμεναν μόλις 3 αγωνιστικές όταν η Λίβερπουλ υποδέχτηκε την Τσέλσι.

Το τελικό σκορ ήταν 0-2 για τους «μπλε» μέσα στο Anfield. Δεν ήταν όμως αυτό που στιγμάτισε τον Τζέραρντ. Ο αρχηγός των «κόκκινων» υποδέχεται την μπάλα στο κέντρο, αλλά ένα λάθος κοντρόλ και ένα γλίστρημα δημιούργησε «ασίστ» στον Μπα, ο οποίος ευνοήθηκε, έτρεξε στον ανοιχτό χώρο και πλάσαρε κάνοντας το 0-1 για την Τσέλσι.

Η ομάδα του Λίβερπουλ χρειαζόταν στη συνέχεια περισσότερα τέρματα από την Σίτι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και ενώ νικούσε την Πάλας μέσα στην έδρα της με 3-0, ήρθε το αναπάντεχο 3-3 και έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για πρωτάθλημα.

Αυτό, όμως, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες των οπαδών της Λίβερπουλ αλλά και του Τζέραρντ θα είναι εκείνο το γλίστρημα..