Ιμπραΐμοβιτς: «Έχω συμβόλαιο στη Μίλαν, αλλά ανοικτό να αγωνιστώ μετά στη Χάμαρμπι»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Χάμαρμπι παρουσιάστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Μίλαν.

Ιμπραΐμοβιτς: «Έχω συμβόλαιο στη Μίλαν, αλλά ανοικτό να αγωνιστώ μετά στη Χάμαρμπι»

Ανοιχτό άφησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στην Χάμαρμπι, της οποίας κατέχει το 23,5% των μετοχών, μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Μίλαν. Ο Σουηδός επιθετικός συνεχίζει να προπονείται με την «πάγεν» έως ότου ξαναρχίσει η αγωνιστική δράση στα ιταλικά γήπεδα και σε συνέντευξή του στην «Dplay Sweeden» ο 38χρονος τόνισε:

«Μου αρέσει που κάνω προπονήσεις με την Χάμαρμπι, στην Ιταλία δεν μπορείς να κάνεις προπονήσεις, βασικά δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι. Βλέπω παιδιά που έχουν τη δίψα να φθάσουν σε ένα υψηλό επίπεδο στη Χάμαρμπι».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχω συμβόλαιο με τη Μίλαν αυτή τη στιγμή και θέλω να δω πώς θα τελειώσει το πρωτάθλημα, εάν τελειώσει. Θέλω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Όταν τελειώσει αυτή η κατάσταση θα πρέπει να επιστρέψω στην Ιταλία. Πρέπει να σεβαστώ το συμβόλαιο που έχω υπογράψει. Δεν αποκλείω να επιστρέψω στη Σουηδία και στη Χάμαρμπι. Πολλές φορές έχω ότι δεν θέλω να παίξω στη Σουηδία, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει. Το αφήνω ανοικτό».

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Ιμπραΐμοβιτς με την Μίλαν ολοκληρώνεται στο τέλος της εφετινής σεζόν και ακόμα δεν έχουν υπάρξει συναντήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Σουηδός μετακόμισε στην ομάδα του Μιλάνου στα τέλη του περασμένου Δεκέμβρη έπειτα από την ολοκλήρωση της «θητείας» του στα γήπεδα των ΗΠΑ με τους Γκάλαξι και στο διάστημα της εφετινής πορεία του στους «ροσονέρι» μετράει τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 10 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.