«Για άλλα δύο χρόνια στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο»

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Tuttosport», ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να παραμείνει στη Γιουβέντους για άλλα δύο χρόνια. 

«Για άλλα δύο χρόνια στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο»

Καθησυχαστικό δημοσίευμα της «Tuttosport» για τους φίλους της Γιουβέντους, σε ό,τι έχει να κάνει με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, η ιταλική εφημερίδα σε δημοσίευμά της αναφέρει πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα αποχώρησης του Πορτογάλου σούπερ σταρ από την ομάδα.

Έτσι λοιπόν η «Tuttosport» εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Ρονάλντο θα παραμείνει στους «μπιανκονέρι» για άλλα δύο χρόνια, ολοκληρώνοντας έτσι το συμβόλαιό του.

Στο δημοσίευμα αυτό η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο 34χρονος άσος είναι σε συνεχή επαφή με τους διοικούντες τη Γιουβέντους και έχει εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους, κάτι που δεν έχει επηρεαστεί από την πανδημία του κορονοϊού και τις συζητήσεις για τη μείωση των αποδοχών των συμβολαίων που έχουν γίνει.

Έτσι λοιπόν υποστηρίζει ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, που αναμένεται να πορευτούν μαζί και για τα επόμενα δύο χρόνια.