Premier League: Ο Λίνεκερ φοβάται ότι η Λίβερπουλ δεν θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια!

Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός Γκάρι Λίνεκερ δεν έκρυψε τον φόβο του ότι η φετινή Premier League μπορεί να έχει την ίδια τύχη με το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Premier League: Ο Λίνεκερ φοβάται ότι η Λίβερπουλ δεν θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια!

Την τύχη της Eredivisie φοβάται ο Γκάρι Λίνεκερ ότι μπορεί να έχει και η φετινή Premier League εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Έπειτα από την εντολή της ολλανδικής κυβέρνησης για «λουκέτο» στα πρωταθλήματα της χώρας, στην τηλεδιάσκεψη των συλλόγων που ακολούθησε αποφασίστηκε να μπει παύλα όσον αφορά την ομάδα που επρόκειτο να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, αλλά και να μην υποβιβαστεί καμία από την Eredivisie στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.

Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός λοιπόν φοβάται ότι το ίδιο μπορεί να συμβεί φέτος και στο αγγλικό πρωτάθλημα και σε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε ότι «μπορεί να αποδειχθεί η μόνη λύση. Όχι όμως και η πιο δίκαιη».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος του ITV και παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν ανέφερε: «Πραγματικά πιστεύω ότι είναι. Οποιαδήποτε άλλη λύση έχω δει είναι λιγότερο δίκαιη από το να αποδεχθούμε απλά ότι η σεζόν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Η Ολλανδία το συνειδητοποίησε αυτό, αλλά εμείς προσπαθούμε να σώσουμε μία σεζόν που δεν μπορεί να σωθεί».

Υπενθυμίζεται ότι στην Premier League η Λίβερπουλ έχει ξεφύγει με 25 πόντους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από το πέρας 29 αγωνιστικών στην κατηγορία και βρίσκεται «μία ανάσα» από το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια (1990).

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League: