Παραμένει στην Τσέλσι ο Ζιρού ως το 2021

Η Τσέλσι ενεργοποίησε την οψιόν επέκτασης της συνεργασίας της με τον Ολιβιέ Ζιρού και θα κρατήσει τον Γάλλο επιθετικό για άλλον έναν χρόνο.

Παραμένει στην Τσέλσι ο Ζιρού ως το 2021

Με την φανέλα της Τσέλσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Ολιβιέ Ζιρού, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον σύλλογο του Λονδίνου για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την ποδοσφαιρική καριέρα. Οι λονδρέζοι ενεργοποίησαν την σχετική οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και ο τελευταίος θα παραμείνει πλέον στο ρόστερ των «μπλε» ως το καλοκαίρι του 2021.

Για την απόκτηση του 33χρονου Γάλλου επιθετικού υπήρχε έντονο ενδιαφέρον τόσο από την Λάτσιο όσο και από την Ίντερ, ωστόσο η Τσέλσι δεν κατάφερε να βρει αντικαταστάτη του και επέλεξε τελικά να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και να μην τον αφήσει να φύγει ελεύθερος.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται πως ο διεθνής άσος μετράει εφέτος μόλις 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον σύλλογο της αγγλικής πρωτεύουσας, καθώς παραγκωνίστηκε από τον προπονητή του, Φρανκ Λάμπαρντ, έπειτα από την απόφαση του τελευταίου να δώσει θέση βασικού στον 22χρονο Τάμι Έμπραχαμ.

Τέλος, δημοσιεύματα από την Ιταλία υποστηρίζουν πως η Λάτσιο συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζιρού από την Τσέλσι, παρά την εξέλιξη αυτή, ωστόσο, πλέον, ο ιταλικός σύλλογος θα πρέπει να διαπραγματευτεί με τους «μπλε» για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη.