Μπέκαμ: «Ο Μέσι με έκανε να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι τονίζοντας πως ο Αργεντινός τον... ανάγκασε κατά κάποιο τρόπο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ενώ υποστήριξε πως κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. 

Μπέκαμ: «Ο Μέσι με έκανε να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έβγαλε το... καπέλο στον Λιονέλ Μέσι.

Το 2013, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν ύστερα από τρία χρόνια όπου αγωνιζόταν στην Αμερική.

Ο Άγγλος με τη φανέλα των Παριζιάνων αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και ένα από αυτά ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι για τα προημιτελικά του Champions League, εκείνη τη χρονιά.

Ο παλαίμαχος άσος των Ρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως όταν ήρθε αντιμέτωπος με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπάρτσα και είδε τις ικανότητες τις οποίες έχει με την μπάλα στα πόδια του, σκέφτηκε αμέσως να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

«Οταν έπαιξα κόντρα στον Μέσι και έβλεπα να με προσπερνάει συνέχεια, αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Παρά την ηλικία που ήμουν τότε απόλαυσα και τα δύο παιχνίδια που έδωσα με την Παρί κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Δεν χάσαμε σε κανένα από τα δύο. Ο Μέσι είναι μια κατηγορία μόνος του. Δεν μπορεί να συγκριθεί κανείς μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.