«Ανοιχτή» σε προτάσεις για Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ

Σύμφωνα με την «Daily Mail» η Άρσεναλ περιμένει προτάσεις για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. 

«Ανοιχτή» σε προτάσεις για Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ

Όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού προχωρούν σε μειώσεις μισθών προς τους παίκτες για να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Μία από αυτές είναι και η Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν έρθει σε συμφωνία με το ποδοσφαιρικό τμήμα για περικοπή μισθών, οι οποίοι θα υποστούν «ψαλίδι» 12,5% για έναν χρόνο.

Άρσεναλ: Επίσημα περικοπές 12.5% για τον Παπασταθόπουλο και τους υπόλοιπους (pic)

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», οι Λονδρέζοι έχουν «παγώσει» τις διαπραγματεύσεις με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ για την ανανέωση του συμβολαίου του, λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων του Γκαμπονέζου επιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος επιθετικός της Άρσεναλ έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έως το καλοκαίρι του 2021, με τους Λονδρέζους να είναι ανοικτοί σε προτάσεις για τον παίκτη, θέλοντας να αποφύγουν το ενδεχόμενο να τον χάσουν ως ελεύθερο.

«Στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι ο Ομπαμεγιάνγκ»

Να σημειωθεί ότι ο Ομπαμεγιάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τις Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκαμπονέζου σέντερ φορ.