UEFA: O Καρεμπέ συμμετέχει στο πρόγραμμα «Champions Teacher»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έγινε Champions Teacher για χάρη της UEFA και διάβασε σε παιδιά το αγαπημένο τους βιβλίο.

UEFA: O Καρεμπέ συμμετέχει στο πρόγραμμα «Champions Teacher»

To διαδίκτυο έγινε μέσο μάθησης και εργασίας στις μέρες του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο, όπως επιβάλλει η διδασκαλία αλλά και η δουλειά από το σπίτι. Προσπαθώντας να χαρίσει στιγμές χαράς σε όλους, ιδιαίτερα στα παιδιά, το ίδρυμα της UEFA για τα παιδιά προσκάλεσε μερικούς από τους κορυφαίους αστέρες της μπάλας, ανάμεσά τους και τον σύμβουλο στρατηγικής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, να γίνουν για λίγο δάσκαλοι, Champions Teacher, όπως τους ονομάζει χαρακτηριστικά.

Αστέρια, εκτός από τον Καρεμπέ, όπως ο θρύλος της Γιουβέντους, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ο προπονητής της Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, η τερματοφύλακας της Μπάγερν, Λάουρα Μπένκαρθ, θα προσπαθήσουν να προσφέρουν ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών με τo... μάθημα της υπαγόρευσης.

Η άσκηση έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, με μαθήματα διαθέσιμα στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά ή ιταλικά. Τα παιδιά πρέπει απλώς να πάρουν ένα στυλό και ένα χαρτί, να διαλέξουν ένα βίντεο και μετά να γράψουν (ή να πληκτρολογήσουν), καθώς ο Champions Teacher διαβάζει ένα σύντομο απόσπασμα από το αγαπημένο τους παιδικό βιβλίο ή ποίημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ