O Mέσι προπονείται υπό το βλέμμα του... Μοχάμεντ Άλι! (pics)

Γεμάτο φωτογραφίες κι αφίσες του θρύλου της παγκόσμιας πυγμαχίας, Μοχάμεντ Άλι, είναι το προσωπικό γυμναστήριο του Λιονέλ Μέσι, που φαίνεται πως τον έχει ως πρότυπο, αφού μέχρι και μπλουζάκια με την μορφή του έχει φορέσει!

O Mέσι προπονείται υπό το βλέμμα του... Μοχάμεντ Άλι! (pics)

Όσες φορές ερωτήθηκε για το ποιόν ποδοσφαιριστή είχε ως πρότυπο, στα μικράτα του, ο Λιονέλ Μέσι δεν είχε απαντήσει κάποιον συγκεκριμένα.

Ίσως γιατί το πρότυπο του να μην ήταν ποδοσφαιριστής, αλλά ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στα χρονικά των σπορ.

Για τον, τεράστιο, Μοχάμεντ Άλι, ο λόγος, φωτογραφίες κι αφίσες του οποίου κοσμούν το προσωπικό γυμναστήριο του Αργεντινού αρχηγού της Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι τον έχει σε περίοπτη θέση σαν να τον ...επιβλέπει, αλλά έχει επιλέξει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από εμβληματικούς του αγώνες, για παίρνει κι ο ίδιος έμπνευση τις αρκετές, πλέον, ώρες που περνάει εκεί μέσα, στις μέρες του εγκλεισμού του, λόγω του κορονοϊού.

Στις αποκαλύψεις προέβη με σε φωτογραφίες που τράβηξε κι ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η σύζυγος του, Αντονέλα.

Ο θαυμασμός το για τον Άλι δεν είναι κρυφός, πάντως, μιας και παλιότερα σε μία από τις ανανεώσεις του, με την Μπαρτσελόνα, ο Μέσι είχε εμφανιστεί με μπλουζάκι του θρυλικού Αμερικανού πυγμάχου (!), ο οποίος πέθανε προ 4ετίας.