Λιντς: Δίνει το όνομα του Χάντερ που πέθανε από κορονοϊό σε κερκίδα του γηπέδου της

Η Λιντς τιμάει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τον θρύλο της ομάδας Νόρμαν Χάντερ που πριν από λίγες μέρες πέθανε από κορονοϊό, καθώς δίνει το όνομά του σε κερκίδα του γηπέδου της. 

Λιντς: Δίνει το όνομα του Χάντερ που πέθανε από κορονοϊό σε κερκίδα του γηπέδου της

Στην απόφαση να χαρίσει το όνομα του θρυλικού Νόρμαν Χάντερ στη νότια κερκίδα του «Έλαντ Ρόουντ» προχώρησε η Λιντς.

Ο θρύλος του αγγλικού συλλόγου έφυγε την Παρασκευή (17/4) από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών μετά από μάχη με τον κορονοϊό, ωστόσο η Λιντς αποφάσισε να τον τιμήσει με την παραπάνω κίνηση, για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Nόρμαν Χάντερ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο από τις 10 Απριλίου, όταν έγινε γνωστό ότι είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό. Έδωσε τη μάχη του, αλλά δεν τα κατάφερε...

Να σημειωθεί, ότι ο Χάντερ μέτρησε 726 συμμετοχές στα 14 χρόνια προσφοράς του στη Λιντς (1962-1976) με την οποία κατέκτησε μεταξύ άλλων και δύο πρωταθλήματα, ενώ ήταν μέλος της εθνικής Αγγλίας που κατέκτησε το Μουντιάλ του 1966. Αφού έφυγε από το Λιντς το 1976, ο Χάντερ έπαιξε επίσης στην Μπρίστολ Σίτι και την Μπάρνσλεϊ.

Η Λιντς σε δήλωσή της είπε ότι «ο θάνατος του Χάντερ αφήνει ένα τεράστιο κενό στην οικογένεια του συλλόγου. Η κληρονομιά του δεν θα ξεχαστεί ποτέ και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Νόρμαν σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».