Αντεμπαγιόρ: «Δεν δίνω λεφτά για τον κορονοϊό - Δεν είμαι ο Ντρογκμπά και ο Ετό»

Αρνητικές εντυπώσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ,ο οποίος απάντησε άκομψα στο ερώτημα γιατί δεν βοηθάει τους συμπατριώτες του για τον κορονοϊό.

Αντεμπαγιόρ: «Δεν δίνω λεφτά για τον κορονοϊό - Δεν είμαι ο Ντρογκμπά και ο Ετό»

Σε δηλώσεις που προκαλούν το κοινό αίσθημα προχώρησε ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προσφέρει χρήματα στην πατρίδα του, το Τόγκο, για την καταπολέμηση του κορονοϊού, από τη στιγμή που… δεν πήγε αυτός τον ιό.

Ο άλλοτε άσος των Μονακό, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Ρεάλ και Τότεναμ, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ολίμπια Ασουνσιόν στην Παραγουάη, ανέβασε ένα βίντεο μέσω του οποίου απαντά στις επικρίσεις ότι δεν βοηθάει οικονομικά τους συμπατριώτες του σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

«Για όσους λένε ότι δεν δωρίζω χρήματα, όντως δεν δωρίζω χρήματα. Είναι πολύ απλό. Κάνω ό,τι θέλω, τρώω ό,τι θέλω και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μπορεί κάποιοι να με συγκρίνουν με τον Ντρογκμπά ή με τον Ετό, αλλά δυστυχώς εγώ δεν είμαι αυτοί. Είμαι ο Εμανουέλ Σεγί Αντεμπαγιόρ και κάνω πάντα ό,τι θέλω!».

Ο 36χρονος απάντησε και στις κατηγορίες ότι αυτός εισήγαγε τον κορονοϊό στο Τόγκο ερχόμενος από την Παραγουάη, λέγοντας: «Είναι πολύ ατυχές, αλλά έτσι είναι αυτή η χώρα!».