Διαψεύδουν στη Ρόμα τα περί αποχώρησης του Ντζέκο

Η Ρόμα διέψευσε σημερινό (22/4) δημοσίευμα της «corriere dello sport» περί αποχώρησης του Έντιν Ντζέκο, εξαιτίας των υψηλών απολαβών του στον σύλλογο.

Διαψεύδουν στη Ρόμα τα περί αποχώρησης του Ντζέκο

Δεν άργησε και πολύ η απάντηση της Ρόμα μετά το σημερινό (22/4) δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» για το μέλλον του Έντιν Ντζέκο στην ομάδα.

Η ιταλική εφημερίδα ανέφερε πως οι «τζιαλορόσι» περιμένουν προτάσεις για να αποδεσμεύσουν από το δυναμικό τους τον Βόσνιο επιθετικό, εξαιτίας των υψηλών του απολαβών που φτάνουν τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

«Η Ρόμα είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τον Έντιν και τον ρόλο του ως αρχηγός, ειδικά σε αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχει καμία στρατηγική για να αλλάξουμε τα μελλοντικά μας πλάνα με τον Ντζέκο, τα οποία είναι στο να βρίσκεται στην Ρόμα», ανέφεραν μεταξύ άλλων άνθρωποι της ομάδας της «Αιώνιας Πόλης» για το σχετικό θέμα.

Το όνομα του Ντζέκο έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγους συλλόγους, ενώ τον περασμένο Γενάρη ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε δείξει μεταξύ άλλων και η Ίντερ.

Ο 34χρονος επιθετικός αγωνίζεται στους Ρωμαίους από το 2015, όταν μετακόμισε από την Μάντσεστερ Σίτι αρχικά ως δανεικός και εν συνεχεία με κανονική μεταγραφή, ενώ στο διάστημα της παρουσίας τους στο «Ολίμπικο» έχει πετύχει συνολικά 102 γκολ με την Ρόμα σε 211 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο που έχει ο Ντζέκο με την Ρόμα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.