Η UEFA διαψεύδει το «λουκέτο» μέχρι το τέλος του 2021!

Άμεση ήταν η αντίδραση της UEFA στο ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «veja.abril.com.br» που κάνει λόγο για «λουκέτο» σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι και το τέλος του 2021! Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου διέψευσε το δημοσίευμα.

Η UEFA διαψεύδει το «λουκέτο» μέχρι το τέλος του 2021!

Άμεση ήταν η αντίδραση της UEFA στο άρθρο της «Repubblica», που επικαλείται ρεπορτάζ της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «veja.abril.com.br» και κάνει λόγο για «λουκέτο» σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι και το τέλος του 2021!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πρότεινε στην UEFA την ακύρωση όλων των διοργανώσεων για τον επόμενο ενάμιση χρόνο.

Ο ΠΟΥ υποστηρίζει πως θα ήταν προτιμότερο να μπει «λουκέτο» και να σταματήσουν όλες οι διοργανώσεις υπό την αιγίδα της UEFA.

Όπως είπαμε και στο ξεκίνημα, άμεση ήταν η αντίδραση της UEFA που διέψευσε το δημοσίευμα. Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αρνήθηκε πως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εισηγήθηκε «λουκέτο» σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι τα τέλη του 2021.

Δήλωση-διάψευση του ανθρώπου της UEFA φιλοξενείται στον Independent. Μάλιστα όπως αναφέρει, ο ΠΟΥ ουδέποτε πρότεινε μία τέτοια κίνηση.

Μάλιστα, υποστήριξε πως η τηλεδιάσκεψη μεταξύ των δύο πλευρών αφορούσε το πώς θα μπορέσει να συνεχιστεί η φετινή σεζόν με ασφάλεια και χωρίς προβλήματα.

Από την πλευρά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας επίσης το «λουκέτο» για τους επόμενους μήνες.

«Το ρεπορτάζ δεν είναι αληθές. Ο ΠΟΥ ποτέ δεν εισηγήθηκε να σταματήσουν οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μέχρι τα τέλη του 2021» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.