Σε απολογία δύο παίκτες της Τότεναμ λόγω παραβίσης των μέτρων κατά του κορονοϊού

Για τρίτη φορά μέλη της Τότεναμ βρέθηκαν να παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπηση του κορονοϊού, με αρνητικούς πρωταγωνιστές αυτή τη φορά τους Μούσα Σισοκό κι Σερζ Οριέ.

Σε απολογία δύο παίκτες της Τότεναμ λόγω παραβίσης των μέτρων κατά του κορονοϊού

Σε απολογία κάλεσε η διοίκηση της Τότεναμ τους Σερζ Οριέ και Μούσα Σισοκό, καθώς οι δυο τους «συνελήφθησαν» να προπονούνται ταυτόχρονα, παρά τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο δεξιός μπακ Οριέ «ανέβασε» βίντεο στα Social Media – το οποίο εν συνεχεία διέγραψε – στο οποίο φοράει μάσκα και τρέχει έχοντας στο πλάι του τον μέσο Σισοκό. Τα μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όμως, είναι ξεκάθαρα και επιτρέπουν μόνο την ατομική άσκηση ή την άσκηση με συγκάτοικο.

Είναι η τρίτη φορά που μέλη της πρώτης ομάδας των «σπερς» υποπίπτουν σε ανάλογη παράβαση. Είχε προηγηθεί ο προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο – να αθλείται μαζί με τον μέσο Τανγκούι Εντομπελέ σε πάρκο – ενώ κάτι αντίστοιχο έκαναν και οι Ριάν Σεσενιόν, Ντάβινσον Σάντσες.

Τότεναμ: Αυστηρό μήνυμα για κορονοϊό μετά από... παρασπονδίες παικτών και Μουρίνιο

Ειδικότερα, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ο Ζοσέ Μουρίνιο φωτογραφήθηκε σε μια υπαίθρια προπόνηση στο Hadley Common με τον μέσο Ντομπελέ, παρά τις κυβερνητικές οδηγίες για παραμονή στο σπίτι λόγω της πανδημίας COVID-19.

Παράλληλα, οι αμυντικοί, Ντάβινσον Σάντσες και Ριαν Σέσενιόν φωτογραφήθηκαν από περαστικούς, να τρέχουν μαζί μέσα από το πάρκο.

Η Τότεναμ τόνισε στους παίκτες της ότι θα πρέπει να σέβονται τις κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης για τήρηση αποστάσεων και παραμονή στο σπίτι, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα για τα μέτρα προφύλαξης ενάντια στον κορονοϊό.