Προτό: «Δεν μετανιώνω…»

Ο Σίλβιο Προτό μίλησε σε βελγικά Μέσα για την απόφαση του να φύγει από την Άντερλεχτ για να παίξει στο εξωτερικό.

Προτό: «Δεν μετανιώνω…»

Στη Λάτσιο αγωνίζεται ο Σίλβιο Προτό, ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως έχει στο μυαλό του το Βέλγιο και πως του λείπει του το σπίτι του.

«Μου πήρε λίγο χρόνο να ξεπεράσω τη φυγή μου από την Άντερλεχτ. Είναι το κλαμπ μου και δεν ήθελα ποτέ να φύγω από εκεί», είπε Σίλβιο Προτό. «Στη ζωή όλα γίνονται για κάποιο λόγο και σίγουρα δεν μετανιώνω για τις εμπειρίες που είχα στο εξωτερικό», τόνισε ο πρώην πορτιέρε των Πειραιωτών.

«Πάντοτε είχα την επιθυμία να παίξω στην Άντερλεχτ και με πόνεσε πολύ η στιγμή που έφυγα από την ομάδα», τόνισε στη συνέχεια ο πρώην πορτιέρε των Πειραιωτών.

«Τώρα που λείπω από το Βέλγιο συνειδητοποίησα την ομορφιά της χώρας μου και θέλω πολύ να γυρίσω», σχολίασε ο Σίλβιο Προτό δείχνοντας πόσο πολύ του λείπει η πατρίδα του.

Σχολίασε επίσης και την πρόταση που έπεσε στο τραπέζι περί διακοπής του βελγικού πρωταθλήματος. Ο Σίλβιο Προτό δήλωσε πως δεν είναι σύμφωνος με κάτι τέτοιο διότι έχει αποδειχτεί στο παρελθόν πως σε αυτή τη διαδικασία μπορούν να ανατραπούν πολλά.