Μιλιβόγεβιτς: «Εύκολο να υποστηρίξεις Λίβερπουλ και Σίτι, αλλά η Κρίσταλ Πάλας έχει ψυχή»

Ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας και άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλιά του παραχώρησε συνέντευξη στην σελίδα στο instagram της αγγλικής ομάδας. 

Μιλιβόγεβιτς: «Εύκολο να υποστηρίξεις Λίβερπουλ και Σίτι, αλλά η Κρίσταλ Πάλας έχει ψυχή»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και νυν της Κρίσταλ Πάλας Λούκα Μιλιβόγεβιτς, με αφορμή τα πρόσφατα 29α γενέθλιά του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας στο instagram κάνοντας μία μικρή αναδρομή στην καριέρα του.

Σχετικά με το πως περνάει τον χρόνο του στην καραντίνα:

"Παρακολουθώ μια ιταλική σειρά για το έγκλημα που ονομάζεται Zero Zero Zero. Επειδή την ημέρα είμαι με τα παιδιά μου και παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους στο σπίτι.Η μεγάλη μου επιθυμία είναι να ξεκινήσω και να μάθω μια νέα γλώσσα. Λέω πάντα «την επόμενη εβδομάδα, την επόμενη εβδομάδα». Θέλω κάποιος να έρθει και να με διδάξει, διότι το βλέποντάς το στο διαδίκτυο είναι δύσκολο να γνωρίζω την πραγματική γλώσσα. Νομίζω ότι είναι πολύ πιο εύκολο όταν ένα άτομο μπορεί να σας εξηγήσει, αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να φέρουμε κάποιον στο σπίτι λόγω της κατάστασης και προσπαθούμε να προστατεύσουμε όλους. Θέλω να μάθω Ισπανικά, Ιταλικά και Γαλλικά, όταν έπαιξα στο Βέλγιο, μετά από ένα χρόνο άρχισα να καταλαβαίνω πολλά. Αλλά όταν μετακομίζεις σε άλλες χώρες, πολύ γρήγορα ξεχνάς τη γλώσσα".

Για το πως πάει η σεζόν γι' αυτόν:

"Για μένα νομίζω ότι είναι μια καλή σεζόν. Τρίτη σεζόν στη σειρά. Εντελώς διαφορετική από την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα σε κρίνουν από τα στατιστικά και όταν βλέπουν γκολ: πρώτη σεζόν 10 γκολ, δεύτερη σεζόν 12 γκολ αλλά αυτή τη σεζόν σκόραρα μόνο δύο. Και οι άνθρωποι ίσως λένε ότι αυτή η σεζόν είναι πολύ άσχημη. Αλλά κατά τη γνώμη μου, τα πήγα καλά από την αρχή και πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Αλλά φυσικά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Έχουμε μια καταπληκτική σεζόν, είμαστε σε μια πολύ καλή σεζόν με πολλούς πόντους και έχουμε εννέα παιχνίδια μπροστά μας, όπου μπορούμε να πάρουμε πολλούς πόντους και να τερματίσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα".

Για το γιατί κάποιος να υποστηρίξει την Κρίσταλ Πάλας:

"Είναι πολύ εύκολο να υποστηρίξεις την Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Σίτι επειδή είναι στην κορυφή. Και οι τρεις ομάδες είναι καλές αλλά η Κρίσταλ Πάλας έχει ψυχή".

Για το ποιος είναι ο πιο σκληρός αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει στην Premier League:

"Αρκετοί. Θα έλεγα ο Αζάρ, ο Νταβίντ Σίλβα, ο Πέδρο, ο Κουτίνιο. Αλλά ο Αζάρ είναι κορυφαίος παίκτης. Είναι πολύ δυνατός στα πόδια του και πολύ ικανός παίκτης. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι προτιμά να βοηθήσει παρά να σκοράρει, το οποίο πιστεύω ότι είναι πολύ καλή συμπεριφορά για έναν παίκτη σαν αυτόν στο ποδόσφαιρο".

Για την αγαπημένη του στιγμή στην Κρίσταλ Πάλας:

"Είναι δύσκολο να διαλέξω μία μόνο όταν σκέφτομαι όλες τις στιγμές. Αλλά ας επιλέξουμε μία που είναι πιο πρόσφατα: η νίκη εναντίον της Μπόρνμουθ με 10 παίκτες. Ήταν μια υπέροχη στιγμή για όλους στο γήπεδο, η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική, η υποστήριξη ήταν καταπληκτική".