Κύπρος: Η πρόταση των ποδοσφαιριστών προς την Ομοσπονδία

Μειώσεις μισθών στους ποδοσφαιριστές αποφάσισε η ομοσπονδία της Κύπρου (ΚΟΠ). Ο Σπύρος Νεοφυτίδης ο εκτελεστικός πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών τους ενημέρωσε για μειώσεις μισθών της τάξης του 23%.

Κύπρος: Η πρόταση των ποδοσφαιριστών προς την Ομοσπονδία

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνου των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, Σπύρος Νεοφυτίδης, ενημέρωσε χθες τους αρχηγούς για τις λεπτομέρειες της πρότασης από την ομοσπονδία για μείωση των ετήσιων απολαβών των παικτών κατά 23% για την τρέχουσα σεζόν.

Αποφασίστηκε να αποσταλεί σήμερα επιστολή στην ομοσπονδία, όπου ανάμεσα σε άλλα θα τονίζεται ότι στηρίζουν την έναρξη διαλόγου που θα αποσκοπεί όμως στη διευκόλυνση των ομάδων και αποδοχή της μείωσης, μετά όμως τις 15 Μαρτίου και όχι πριν από αυτή την ημερομηνία, μην αποδεχόμενοι «ψαλίδι» στις απολαβές τους πριν από τις 15/3.

Κύπρος: Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε για πρόταση μείωσης των απολαβών τους 92%!

Μάλιστα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νεοφυτίδης τονίζει πως καμία εταιρεία δεν απέκοψε μισθούς προηγούμενου έτους: «Αναγνωρίζουμε τη δυσκολία των καιρών και ότι πολύς κόσμος είδε τους μισθούς του να μειώνονται αλλά καμία εταιρεία δεν απέκοψε μισθούς του προηγούμενου έτους! Περιμένουμε πρόταση επί των μηνών που μένουν».

Πηγή:ΑΜΠΕ