Κασίγιας: «Πάνε 11 μήνες από τότε που δεν μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει (pic)

Ο άλλοτε γκολκίπερ των Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο Ίκερ Κασίγιας έστειλε το δικό του μήνυμα για την παγκόσμια μέρα τερματοφυλάκων. 

Κασίγιας: «Πάνε 11 μήνες από τότε που δεν μπορώ να κάνω αυτό που μου αρέσει (pic)

Ο Ίκερ Κασίγιας είναι ένας μαχητής της ζωής. Ο Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας αναγκάστηκε λόγω της σοβαρής περιπέτειας με την καρδιά του να πει αντίο στους αγωνιστικούς χώρους και να σταματήσει την καριέρα του.

Χθες (14/4) ήταν η παγκόσμια μέρα των τερματοφυλάκων και ο άλλοτε πορτιέρε των Ρεάλ Μαδρίτης και Πόρτο, με μία συγκινητική ανάρτηση στο instagram μίλησε για το άθλημα που αγάπησε.

«Αυτή η φωτογραφία μου στάλθηκε εδώ και πολύ καιρό. Μου άρεσε πολύ. Μου άρεσε γιατί αντανακλά την πραγματικότητα που μερικές φορές δεν φαίνεται. Κάποιος μπορεί να ξεχάσει την πορεία που έχει διανύσει όταν φτάνει να εκπληρώσει τα όνειρά του. Από νεαρή ηλικία μαθαίνεις να αισθάνεσαι μόνος και υπεύθυνος.

Με κρύο ή ζέστη. Με βροχή ή ήλιο. Σήμερα είναι η μέρα μας. Πάνε 11 μήνες και 14 ημέρες που δεν μπορώ να αφιερωθώ σε αυτό που μου άρεσε περισσότερο από τότε που ήμουν μικρός, να είμαι τερματοφύλακας», αναφέρει στο μήνυμά του ο Ίκερ Κασίγιας.