Πρόδρομος Πετρίδης: «Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ανακοίνωσε πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να υποστούν μείωση στους μισθούς τους στο 60%, αλλιώς αν δεν τους αρέσει να φύγουν

Πρόδρομος Πετρίδης: «Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του»

Σκλήρυνε τη στάση του ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στις αντιδράσεις που προκάλεσε στους παίκτες της πρωταθλήτριας Κύπρου η πρόθεση για «μαχαίρι» στα συμβόλαια τους που φτάνει στο 60%.

Δήλωσε πως δρομολογεί συζητήσεις μαζί τους με στόχο να περιοριστεί το μπάτζετ, ενημερώνοντας εκεί που κρίνει σκόπιμο και τους μάνατζερ των παικτών. Εάν δεχθούν τις μειώσεις όλα καλώς, αλλά σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητηθεί ο τρόπος αποδέσμευσης τους. Είτε με μετεγγραφή, είτε με αποχώρηση.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, εξάλλου, ήταν κάτι περισσότερο από ξεκάθαρος επί του συγκεκριμένου: «Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του», τόνισε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η ομάδα έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, λόγω της πανδημίας.


Στο μεταξύ για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος ο Πετρίδης δήλωσε ότι κατά την άποψη του δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής στο ενδεχόμενο οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος:

«Αρχικά να πω ότι το πρωτάθλημα το διεκδικεί ο ΑΠΟΕΛ με πολλές πιθανότητες, όπως φυσικά και οι υπόλοιπες ομάδες. Αν δείτε τις επιδόσεις του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια, θα καταλάβετε. Έχουμε ποσοτικά και ποιοτικά το πληρέστερο ρόστερ και θα φανεί αυτό γιατί αν επαναρχίσουμε θα παίξουμε συνέχεια Τετάρτη - Σάββατο. Έξι βαθμοί δεν είναι τίποτε. Για μένα αν τερματιστεί το πρωτάθλημα δεν πρέπει να υπάρξει πρωταθλητής

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ