Ο 39χρονος Αντούριθ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ισπανίας

Ο Άριτζ Αντούριθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα βάλει τέλος στην καριέρα του στον τελικό του «Copa del Rey» με τη Ρεάλ Σοσειδάδ, όποτε κι αν αυτός διεξαχθεί.

Ο 39χρονος Αντούριθ θα επεκτείνει το συμβόλαιό του μέχρι να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ισπανίας

Ο Άριτζ Αντούριθ αποτελεί έναν παίκτη-σύμβολο για τους φιλάθλους της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Βάσκος επιθετικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα και έχει αγαπηθεί όσο λίγοι, είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου, στην αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο η εξάπλωση του κορονοϊού θα αναβάλει για λίγο την τελευταία του... παράσταση.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του 39χρονου άσου λήγει στις 30 Ιουνίου, εντούτοις ο σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής έχουν αποφασίσει να το επεκτείνουν μέχρι την ημέρα που θα οριστεί ο τελικός του Κυπέλλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Αντούριθ ολοκληρώνει τη 12η σεζόν του στους Βάσκους έχοντας πετύχει 172 γκολ σε 407 αναμετρήσεις.

Μάλιστα, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες και μόλις τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού, θα διεξαχθεί παιχνίδι προς τιμήν του για να μπορέσει να αποχαιρετήσει το κοινό του «Σαν Μαμές» όπως του αρμόζει.