Ο Ολιζαντέμπε έγινε μάνατζερ

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού Εμάνουελ Ολιζαντέμπε παραμένει κοντά στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς έχει ξεκινήσει καριέρα μάνατζερ. 

Ο Ολιζαντέμπε έγινε μάνατζερ

Έναν διαφορετικό δρόμο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά κοντά στο ποδόσφαιρο, έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια ο Εμάνουελ Ολιζαντέμπε.

Ο άλλοτε σέντερ φορ του Παναθηναϊκού έχει μοιράσει πλέον τη ζωή του μεταξύ Πολωνίας και Νιγηρίας και εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές, αναζητώντας στην Αφρική νέους παίκτες, καθώς έχει γίνει μάνατζερ.

Μάλιστα ο 41χρονος πλέον Ολιζαντέμπε αναφέρθηκε στο νέο του επάγγελμα μιλώντας σε Μέσο της Πολωνίας, τονίζοντας πως στόχος του είναι να κάνει πολλές μεταγραφές επιθετικών.

«Κάνω πολλά πράγματα. Πριν από ένα χρόνο ήθελα να φέρω έναν παίκτη στη Λέγκια, όμως εκείνος επέλεξε την Τυνησία. Ίσως στο μέλλον εμπλακώ περισσότερο. Να διοικείς τη δική σου εταιρεία εκπροσώπησης παικτών είναι μια μακρά διαδικασία. Εύχομαι να κάνω μεταγραφές σε πολλούς επιθετικούς.

Στην Αφρική έχουμε πολύ καλούς επιθετικούς και αμυντικούς και οι μέσοι δεν είναι απαραίτητα κακοί. Στην αφρικανική αγορά βλέπω πολλούς παίκτες που θα ήθελα να μεταφέρω στην Πολωνία μια μέρα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ολιζαντέμπε.