Ράκιτιτς: «Δεν είμαι ένα... σακί με πατάτες»

Κατηγορηματικός ο Ιβάν Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα σχετικά με το μέλλον του, με τον μέσο από την Κροατία, να υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως δεν είναι ένα... σακί με πατάτες. 

Ράκιτιτς: «Δεν είμαι ένα... σακί με πατάτες»

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ιβάν Ράκιτιτς στην Μπαρτσελόνα με τον Κροάτη να έχει ουσιαστικά χάσει την θέση βασικού και να μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, με αρκετά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως ο ίδιος θα αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, το ζητούμενο, είναι το πως θα γίνει κάτι τέτοιο με τον Κροάτη να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα με συνέντευξή του σε μέσο της Ισπανίας όπου υποστήριξε σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να τον δίνει ως αντάλλαγμα:

«Εγώ θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Δεν είμαι ένα… σακί με πατάτες», δηλώνει κατηγορηματικά ο έμπειρος άσος, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «El Mundo Deportivo».

Με τον Κροάτη να συνεχίζει λέγοντας:

«Όπου και να πηγαίνω, θέλω να κερδίζω. Στις προπονήσεις, στους αγώνες και τελικά να διεκδικώ όλους τους τίτλους κι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει. Στα καλύτερα χρόνια μου, θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ και θέλω να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο για τα επόμενα 3-4 χρόνια».