Στη μάχη για να ολοκληρωθεί η Premier League, το Wembley και το St George's Park

Wembley και St George's Park μέρος του σχεδίου της FA για να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Premier League.

Στη μάχη για να ολοκληρωθεί η Premier League, το Wembley και το St George's Park

Πολλοί αγώνες την ίδια ημέρα Wembley και προπονήσεις πολλών ομάδων στο St George's Park. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα ρεαλιστικό σχέδιο για να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Premier League. Προς στιγμήν είναι μια καλή σκέψη.

H αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FA) προσέφερε το στάδιο Wembley και το «St George's Park», το εθνικό κέντρο ποδοσφαίρου, ως χώρους για να βοηθήσουν την Premier League να ολοκληρώσει τη σεζόν, σύμφωνα με τους Times.

Το Wembley θα μπορούσε να φιλοξενήσει πολλούς αγώνες την ίδια μέρα, περιορίζοντας ταυτόχρονα τις μετακινήσεις. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι είναι απίθανο να επιτραπεί η παρουσία των θεατών. Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει ανασταλεί από τις 13 Μαρτίου και η επιστροφή του έχει εξαρτηθεί από την Κυβέρνηση.

«Όταν γνωρίζουμε για το διάστημα της καραντίνας και της εξόδου μπορούμε να δούμε ποιες επιλογές είναι βιώσιμες», ανέφερε η πηγή στους Times.

Το St George's Park, διαθέτει ένα ξενοδοχείο με 228 δωμάτια, καθώς και 13 γήπεδα. Πέντε από αυτά οποία είναι φωταγωγημένα. Τα γήπεδα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως κέντρα προπόνησης κατά την περίοδο της καραντίνα, πρόσθεσε η εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ