Πρώην σύντροφος Ουνάι Έμερι: «Με είπε άσπρη μάγισσα, ότι έφταιγα για την απόλυσή του στην Άρσεναλ»

Όπως αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του Ουνάι Έμερι, Σάσα Ράιτ, ο Ισπανός προπονητής την κατηγορεί για την απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ.

Πρώην σύντροφος Ουνάι Έμερι: «Με είπε άσπρη μάγισσα, ότι έφταιγα για την απόλυσή του στην Άρσεναλ»

Την πρώην σύντροφό του, Σάσα Ράιτ, κατηγορεί ο Ουνάι Έμερι για την απόλυσή του από τον πάγκο της Άρσεναλ τον περασμένο Νοέμβρη. Η 35χρονη παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική εφημερίδα «Sun» και αποκάλυψε τα όσα έγιναν στην σχέση του ζευγαριού που κράτησε δύο χρόνια.

«Πίστεψα τον Ουνάι και πραγματικά πίστευα ότι μια μέρα θα παντρευόμασταν και θα κάναμε παιδιά. Πίστευα ότι ήταν κύριος και πραγματικός οικογενειάρχης. Εκ του αποτελέσματος, κατάλαβα ότι δεν ήταν έτοιμος για σοβαρή σχέση.

Χωρίσαμε τον Σεπτέμβριο και όταν ξαναβρεθήκαμε τον Δεκέμβριο, αφότου είχε απολυθεί (σ.σ. από την Άρσεναλ), με κατηγόρησε ότι εγώ ευθυνόμουν. Μου είπε ότι ήμουν μια άσπρη μάγισσα και ότι του έφερα πολύ κακή τύχη. Ότι ήταν τόσο αγχωμένος που το μυαλό του δεν ήταν σε καλή κατάσταση αφότου χωρίσαμε. Πέταξα για να τον συναντήσω στο Σαν Σεμπαστιάν πριν από την Πρωτοχρονιά, και τότε ήταν που με κατηγόρησε για το γεγονός πως έφυγε από την Άρσεναλ», είπε σχετικά.

Πέραν αυτών, είπε μεταξύ άλλων: «Πάντα παρακολουθούσε ποδόσφαιρο και έλεγχε τα αποτελέσματα. Ακόμα και στο κρεβάτι που ξάπλωνε στο ένα χέρι έβλεπε ένα παιχνίδι στον υπολογιστεί και στο άλλο ένα άλλο ματς στο τάμπλετ. Ήταν λίγο ενοχλητικό, αλλά ήταν η ρουτίνα του και το δεχόμουν».