Ο Φιλ Κόλινς στο πλευρό του Τζίμι Γκριβς

Ο Βρετανός τραγουδιστής Φιλ Κόλινς βοηθάει οικονομικά τον θρύλο της Τότεναμ Τζίμι Γκριβς, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Έσεξ στην Αγγλία

Ο Φιλ Κόλινς στο πλευρό του Τζίμι Γκριβς

Σε νοσοκομείο του Έσεξ, που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, συνεχίζει να νοσηλεύεται ο θρύλος της Τότεναμ, Τζίμι Γκριβς, με συμπτώματα που δεν έχουν σχέση με τον κορονοϊό.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης, ο 80χρονος έχει μεταξύ άλλων στο πλευρό του και τον Βρετανό τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, ο οποίος έχει κάνει μία «σημαντική προσφορά» προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά τον άλλοτε άσο του ποδοσφαίρου.

Η υγεία του Γκριβς έχει επιβαρυνθεί μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2015 που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι και όπως ανέφερε σε μήνυμά του ο ατζέντης του, Τέρι Μπέικερ, ο οποίος διαχειρίζεται τους λογαριασμούς του 80χρονου στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φιλ Κόλινς τηλεφωνεί τακτικά για να ενημερώνεται για την υγεία του ινδάλματός του στην Τότεναμ.

Ο Γκριβς ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Τσέλσι το 1957 και έπειτα από μία μικρή περίοδο στην Ιταλία με την φανέλα της Μίλαν, επέστρεψε στο Νησί για να αγωνιστεί στην Τότεναμ. Στα «σπιρούνια» παρέμεινε από το 1961 ως το 1970, όπου πέτυχε 266 γκολ σε 381 εμφανίσεις του πριν μετακομίσει στην Γουέστ Χαμ.

Κατά την διάρκεια της «θητείας» του στους αγωνιστικούς χώρους πήρε το πρωτάθλημα στην Ιταλία με τη Μίλαν, ενώ στην Τότεναμ κατέκτησε δύο Κύπελλα Αγγλίας, ισάριθμα Τσάριτι Σιλντ (σ. αγγλικό Σούπερ Καπ) και το Κύπελλο Κυπελλούχων της σεζόν 1962/63, όπου σκόραρε δις στον τελικό κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (5-1).