Τότι για κορονοϊό: «Δεν είναι η ώρα να πηγαίνουμε στην παραλία!»

Ο Φραντσέσκο Τότι έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο για την πανδημία του κορονοϊού, τονίζοντας την ανάγκη να ακολουθήσουν άπαντες τα μέτρα ασφαλείας.

Τότι για κορονοϊό: «Δεν είναι η ώρα να πηγαίνουμε στην παραλία!»

Η καραντίνα και η κοινωνική απομόνωση αποτελούν τα κυριότερα «όπλα» της ανθρωπότητας ενάντια στον κορονοϊό, κάτι που επισήμανε με δηλώσεις του και ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο εμβληματικός πρώην αρχηγός της Ρόμα μίλησε στη Gazzetta dello Sport για τη συμπεριφορά που θα πρέπει να έχουν άπαντες, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η πανδημία.

«Μείνετε στο σπίτι. Ας μην ακυρώσουμε όλη αυτή την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα», λέει στο μήνυμά του προς τον απλό κόσμο ο «Gladiatore», για να συνεχίσει:

«Κι εγώ θα ήθελα να είμαι στη Σαμπάουντια για το Πάσχα, αλλά επί του παρόντος οφείλουμε να μείνουμε στα σπίτια μας. Έχω δει φωτογραφίες από κόσμο να πηγαίνει στην παραλία, δεν είναι η ώρα για αυτό.

Αντισταθείτε σε αυτά που θέλετε να κάνετε και ίσως από τις 3 Μαΐου (σ. ως τότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Ιταλία) κι έπειτα να είμαστε πιο ελεύθεροι. Όμως τώρα είναι η ώρα για να... κρατηθούμε!».