Κάνει πίσω για Σάντσο η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ, αλλά δεν προτίθεται να μπει σε πλειστηριασμό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του παίκτη

Κάνει πίσω για Σάντσο η Λίβερπουλ

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η Λίβερπουλ αποφάσισε τελικά να αποσυρθεί από το κυνήγι της διεκδίκησης των δικαιωμάτων του Άγγλου ακραίου επιθετικού και να στρέψει την προσοχή της σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Σύμφωνα με σημερινά (11/4) δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ, θέλει μεν να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της ομάδας του με τον Άγγλο ακραίο επιθετικό, ωστόσο δεν προτίθεται να μπει σε πλειστηριασμό με τους «κόκκινους διαβόλους» και να δαπανήσει ένα υπέρογκο ποσό για να εντάξει στις τάξεις της τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται πως η Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τα δικαιώματα του νεαρού άσου, ωστόσο αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 130 εκατομμύρια ευρώ για την πώλησή του.

Ο Σάντσο έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες των Γουότφορντ και Μάντσεστερ Σίτι και από το 2017 αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στην Γερμανία φορώντας την φανέλα της Ντόρτμουντ.

Σε 90 συνολικά εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις έχει 31 γκολ, ενώ την εφετινή σεζόν μετράει 14 γκολ και 16 ασίστ σε 23 παιχνίδια με τους Βεστφαλούς.