H Παρί Σεν Ζερμέν ανοίγει το ταμείο για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει επίσημη πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport»

H Παρί Σεν Ζερμέν ανοίγει το ταμείο για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

«Δίχτυα» στην Ιταλία έχει ρίξει η Παρί Σεν Ζερμέν για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», οι «πρωτευουσιάνοι» έχουν στο στόχαστρό τους τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από την Λάτσιο και ετοιμάζουν επίσημη πρόταση για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή στην γαλλική πρωτεύουσα.

Ο 25χρονος μέσος εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις του στους «λατσιάλι», ενώ την εφετινή αγωνιστική περίοδο είναι από τους πρωταγωνιστής της εξαιρετικής πορείας της ιταλικής ομάδας, που παραμένει αήττητη στο Καμπιονάτο από τα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη.

Η Λάτσιο αξιώνει ένα ποσό της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Σέρβου άσου και η Παρί είναι πρόθυμη να το δαπανήσει προκειμένου να τον εντάξει στις τάξεις της.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, που κατά καιρούς έχει βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, αγωνίζεται στην Λάτσιο από το 2015 και στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο μετράει 194 εμφανίσεις, 36 γκολ και 26 ασίστ.

Την εφετινή αγωνιστική περίοδο ο Σέρβος πήρε μέρος σε 25 ματς των «λατσιάλι» και μέτρησε τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.