Ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην ακύρωση του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών (International Champions Cup), όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μάρκετινγκ που κατέχει τα δικαιώματα.

Ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

Την απόφαση να ακυρώσει το εφετινό Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών (International Champions Cup) πήρε η διοργανώτρια εταιρία του τουρνουά, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο με την πανδημία του κορονοϊού.

Το «International Champions Cup» είναι μια ετήσια διασυλλογική διοργάνωση φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου, όπου μετέχουν σ' αυτό κυρίως κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ οι αγώνες διεξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και περιστασιακά στον Καναδά, με ευρύτερη κάλυψη σε άλλες χώρες που ξεκίνησε το 2015 με την επέκταση προς την Κίνα και την Αυστραλία.

«Η έλλειψη σαφήνειας για το πότε θα αρθούν οι κοινωνικοί αποκλεισμοί, οι περιορισμοί και το αβέβαιο διεθνές ποδοσφαιρικό καλαντάρι κατέστησαν ανέφικτη τη διοργάνωση του τουρνουά», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της «Relevent Sports», Ντάνιελ Σίλμαν, για την απόφαση να μην διεξαχθεί το εφετινό τουρνουά για πρώτη φορά από το 2013 - όταν και ξεκίνησε η διοργάνωση.