Ριβάλντο: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Μέσι θα αλλάξει ομάδα»

O Ριβάλντο πήρε θέση στα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι σε άλλη ομάδα! Διαβάστε τι είπε ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος που έπαιξε και σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ.

Ριβάλντο: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Μέσι θα αλλάξει ομάδα»

O Ριβάλντο πήρε θέση στα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι σε άλλη ομάδα!

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος που έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και φυσικά στη Μπαρτσελόνα είπε πως δεν μπορεί να φανταστεί τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου με φανέλα άλλης ομάδας.

Ο Ριβάλντο είπε για τα όσα ακούγονται για τον Μέσι.

«Ο Μάσιμο Μοράτι είπε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα μπορούσε να πάει στην Ίντερ, προκειμένου να αναβιώσει η...μονομαχία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ιταλία. Λέω ότι ο Αργεντινός δεν πρόκειται να αφήσει την Μπαρτσελόνα για άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Μοράτι: «Ο Μέσι στην Ίντερ δεν είναι ένα απαγορευμένο όνειρο»

Δεν νομίζω ότι έχει λόγους να φύγει από την Ισπανία αλλά αν συμβεί κάποια μέρα τότε θα μπορούσε να το κάνει για να υπογράψει σε μία ομάδα της Κίνας ή των ΗΠΑ, αλλά μόνο όταν θα σταματήσει να είναι τόσο σημαντικός για την Μπαρτσελόνα.

Ακόμα κι αν μια μεταγραφή στην Ίντερ θα μπορούσε να είναι οικονομικά κερδοφόρα για τον παίκτη, νομίζω ότι δεν θα αρκούσε να τον πείσει και νομίζω ότι είναι περισσότερο, προπαγάνδα παρά μία πραγματική δυνατότητα.

Κακά: «Θα επέλεγα Μέσι κι όχι Κριστιάνο Ρονάλντο!»

Προφανώς, η Ίντερ είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα που αγόρασε εξαιρετικούς παίκτες στο παρελθόν και κατάφερε να κερδίσει και σημαντικούς τίτλους, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Μέσι θα αλλάξει ομάδα, ενώ βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο αυτή τη στιγμή στη Μπαρτσελόνα».

Εδώ βέβαια πρέπει να σημειώσουμε πως ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε άμεσα πως είναι ψεύτικες οι αναφορές σχετικά με πιθανή μετακίνησή του στην Ίντερ ή την Νιούελς Ολντ Μπόις.