Κακά: «Θα επέλεγα Μέσι κι όχι Κριστιάνο Ρονάλντο!»

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός επέλεξε τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο παίκτη του κόσμου αντί του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι υπήρξε συμπαίκτης του Πορτογάλου στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Κακά: «Θα επέλεγα Μέσι κι όχι Κριστιάνο Ρονάλντο!»

Θέση στο… αιώνιο ερώτημα για το ποιος εκ των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο κλήθηκε να απαντήσει ο Κακά.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να επιλέξει… τον Αργεντινό «μάγο» της Μπαρτσελόνα.

«Θα έλεγα πως και οι δύο είναι στο Top 5 της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Πρέπει να θεωρούμε εαυτούς τυχερούς που τους είδαμε να παίζουν. Αγωνίστηκα με τον Κριστιάνο και ήταν απίστευτος, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω έναν από τους δύο, θα έλεγα τον Μέσι. Είναι ιδιοφυΐα…», ήταν το σχόλιο του 37χρονου.

Υπενθυμίζεται πως ο Κακά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο εντάχθηκαν στις τάξεις της «βασίλισσας» το καλοκαίρι του 2009 από Μίλαν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Ο Βραζιλιάνος παρέμεινε τελικά στους «μερένχες» μέχρι το 2013, πριν επιστρέψει και πάλι στους «ροσονέρι», ενώ στο διάστημα της καριέρας του στον σύλλογο της Μαδρίτης μέτρησε 120 εμφανίσεις και 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο.