«Στήνοντας» ομάδες έβδομης κατηγορίας!

Σε άλλο… επίπεδο έχει φθάσει η στοιχηματική χειραγώγηση αγώνων την εποχή του κορονοϊού, όπου επιτήδειοι προσπαθούν να επηρεάσουν ακόμα και ματς ομάδων έβδομης κατηγορίας

«Στήνοντας» ομάδες έβδομης κατηγορίας!

Ω καιροί, ω ήθη… Για τους αδιανόητους καιρούς που ζούμε έχουν ειπωθεί και γραφτεί τα πάντα. Όσα βλέπαμε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι η πραγματικότητα των τελευταίων μηνών παγκοσμίως. Για τα ήθη και το… ήθος κάποιων επιτήδειων που θησαυρίζουν με την «παροχή Στοιχηματικών υπηρεσιών», δεν χρειαζόμαστε αυτήν την ανώμαλη περίοδο για να γνωρίζουμε πως δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν, προκειμένου να διασφαλίσουν το μεγαλύτερο κέρδος με το μικρότερο δυνατό ρίσκο.

Ακόμα και αυτοί ωστόσο ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και πήγαν το «παιχνίδι» σε άλλο επίπεδο. Σαν σε σκηνικό από την ταινία «Mad Max» όπου ο κόσμος είχε καταστραφεί συθέμελα, αλλά στους τελευταίους εναπομείναντες και πάλι συναντούσες κάποιους που έβρισκαν στις ερήμους και στο σκηνικό ολέθρου, ευκαιρίες για πλουτισμό και κυριαρχία.

Έτσι και τώρα, κατάφεραν οι αθεόφοβοι και βρήκαν τηλέφωνα και διευθύνσεις παικτών ομάδων της έβδομης κατηγορίας της Σουηδίας όπου είναι το επίκεντρο των φιλικών αγώνων τον τελευταίο μήνα. Στα ψιλά της ειδησεογραφίας πέρασε η απόπειρα επηρεασμού παικτών της έβδομης τη τάξει κατηγορίας Εσκιλστούνα κόντρα στην ανάλογης δυναμικής Νάεσουλτ, προκειμένου να προαποφασιστεί το αποτέλεσμα και το σκορ της συνάντησης.

Οι εντιμότατοι… μπαρίστας ή τραπεζικοί υπάλληλοι ή ότι άλλο μπορεί να επαγγέλονται αυτοί οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές το κατήγγειλαν στην ομάδα τους αρχικά, στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Σουηδίας και το ματς αναβλήθηκε. Στην εύλογη απορία που διατύπωσαν για το τι ενδιαφέρον θα μπορούσε να έχει ένα ματς προετοιμασίας αυτού του επιπέδου ώστε να στηθεί, τους ήρθε η κατακεραυνωτική απάντηση: Το παιχνίδι ήταν διαθέσιμο για στοιχηματισμό σε περισσότερες από 150 εταιρίες παγκοσμίως !

Το γράφουμε καθημερινά στη στοιχηματική μας στήλη και στο έντυπο «ΦΩΣ» και εδώ στο fosonline.gr. Ό, τι ώρα και να θέλει κάποιος να παίξει, μέρα ή νύχτα, θα βρει αντικείμενο ενασχόλησης. Θα είναι φιλικό από το Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας στις 10 το πρωί, την Λαντσκρόνα της Σουηδίας στις 6 το απόγευμα ή ματς πρωταθλήματος από την Μανάγκουα της Νικαράγουα στις 4 τα ξημερώματα μικρή σημασία έχει.

Όλος ο κόσμος που μένει σπίτι έχει άπλετο «χρόνο για σκότωμα» και ο διαδικτυακός στοιχηματισμός αποτελεί διέξοδο εκτόνωσης. Πώς να αφήσουν τέτοια ευκαιρία χαμένη οι μπουκ ; Και όχι τόσο οι μεγάλες εταιρίες, που σε κάθε περίπτωση όταν θα κάνουν στο τέλος του τριμήνου και του εξαμήνου τον απολογισμό τους θα μετρούν κέρδη από τα πάση φύσης παίγνια που προσφέρουν στον πελάτη τους, από καζίνο μέχρι… εικονικά ματς ποδοσφαίρου, που είναι πλέον της μόδας.

Αλλά οι μικρότερης εμβέλειας, «κομπιναδόροι» του χώρου. Αυτοί που έχουν τις άκρες για να επηρεάσουν ένα φιλικό παιχνίδι στη Σουηδία ή ένα επίσημο ματς στο Τατζικιστάν ή στην Λευκορωσία που διεξάγονται εν πολλοίς για αυτόν τον λόγο εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού. Για να γίνεται «παιχνίδι», για να γεμίσουν τις ώρες και τις πλατφόρμες τους οι μεγάλες εταιρίες και για να κάνουν την καβάτζα τους και οι έχοντες τις άκρες.

Όσο για μας ; Ακόμα και σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές οφείλουμε να είμαστε ψύχραιμοι και εκλεκτικοί. Εννοείται πως έχουμε κατεβάσει το χρηματικό όριο στοιχηματισμού. Δεν παίζουμε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα Ντιβιζιόν που βλέπαμε τους αγώνες τους κάθε ημέρα στην τηλεόραση. Με την Λίγκα της Νικαράγουα, το πρωτάθλημα στο Μπουρούντι και το πρωτάθλημα και κύπελλο Λευκορωσίας πορευόμαστε αυτές τις ημέρες. Τις… καλές ημέρες. Μικρότερα ποσά, μακριά από φιλικά παιχνίδια και φυσικά μακριά από e-sports και virtual sports, που προσφέρονται όλο το 24ωρο από τις στοιχηματικές πλατφόρμες.

Προσπαθούμε να διαβάζουμε καλά, να αξιολογούμε και εν τέλει να ποντάρουμε στα λίγα επίσημα ματς πρώτης γραμμής, παρά να τζογάρουμε συνεχώς δίχως νόημα. Όσοι μας ακολουθείτε στη στοιχηματική στήλη του fosonline.gr ξέρετε πως προτείνουμε ένα, το πολύ δύο παιχνίδια την ημέρα και για αυτό διατηρούμε τόσο υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Έτσι πορευόμασταν και τις καλές ημέρες, πόσω μάλλον σε αυτούς τους περίεργους καιρούς, όπου θα πρέπει να... φυλαγόμαστε ακόμα και για τα ματς όπου αγωνίζονται ομάδες έβδομης κατηγορίας.