Αποφυλακίστηκε ο Ροναλντίνιο! - Σε ξενοδοχείο με περιοριστικούς όρους (vid)

Ο Ροναλντίνιο κατέβαλε την εγγύηση ύψους 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων και αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, όντας υποχρεωμένος να διαμείνει σε ξενοδοχείο μέχρι το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας για τη γνωστή υπόθεση με το πλαστό διαβατήριο.

Αποφυλακίστηκε ο Ροναλντίνιο! - Σε ξενοδοχείο με περιοριστικούς όρους (vid)

Ελεύθερος, έστω και υπό περιορισμό, είναι εδώ και μερικές ώρες ο Ροναλντίνιο, καθώς αποφυλακίστηκε ύστερα από την καταβολή εγγύησης για την πολύκροτη υπόθεση με την είσοδό του στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.

Ροναλντίνιο: Βίντεο με χαιρετίσματα από τη φυλακή! (vid)

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» του ποδοσφαίρου χρειάστηκε να καταβάλει εγγύηση ύψους 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων και πλέον διαμένει σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν με περιοριστικούς όρους, έως ότου εκδικασθεί η υπόθεση του από τη Δικαιοσύνη της Παραγουάης.

Ροναλντίνιο: «Πληρώνει» 1,6 εκατομμύριο για την αποφυλάκισή του!

Ο Ροναλντίνιο έμεινε προφυλακισμένος για έναν μήνα, καθώς κατηγορείται ότι εισήλθε στην χώρα με παραποιημένο διαβατήριο, κάτι που ισχύει και για τον αδελφό του Ρομπέρτο Ασίς.

Δείτε σε βίντεο την αποφυλάκιση του Ροναλντίνιο:

Τη στιγμή της αποφυλάκισής του τον περίμεναν πλήθος κόσμου και εκπροσώπων του Τύπου, ενώ μερικοί από τους θαυμαστές του κατάφεραν να πάρουν και αυτόγραφο, με τον Ροναλντίνιο να υπογράφει σε φανέλες που του έδωσαν.

Ακολούθως, άνδρες της ασφάλειας τον συνόδευσαν για λίγα μέτρα, όπου τον περίμενε αυτοκίνητο στης αστυνομίας για να τον μεταφέρει στο ξενοδοχείο της Ασουνσιόν όπου και θα διαμένει εφεξής.