Σόλσκιερ: «Είμαστε ικανοί να κάνουμε τις μεταγραφές που θέλουμε»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επεσήμανε πως η ομάδα του μπορεί να κάνει τις μεταγραφές που θέλει όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Σόλσκιερ: «Είμαστε ικανοί να κάνουμε τις μεταγραφές που θέλουμε»

Η πανδημία του κορονοϊού μπορεί να έχει προκαλέσει σημαντικά οικονομικά προβλήματα στους συλλόγους, ωστόσο ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν φαίνεται να ανησυχεί για τις κινήσεις της ομάδας του στο μεταγραφικό «παζάρι», όταν φυσικά επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό δίκτυο «Skysports» ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε όλα και τώρα είναι φυσικά η ευκαιρία να περάσουμε περισσότερο χρόνο συζητώντας με τους παίκτες, να δημιουργήσουμε ένα πλάνο, να αξιολογήσουμε τι χρειαζόμαστε και με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ να αξιολογήσουμε παιχνίδια μας.

Μετά έρχεται η μεταγραφική αγορά, που κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσει (σ. στην κατάσταση με τον κορονοϊό). Επίσης, κανείς δεν ξέρει ποιοι σύλλογοι θέλουν να πουλήσουν παίκτες. Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε καλή οικονομική κατάσταση και όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα είμαστε ικανοί να κάνουμε τις μεταγραφές που θέλουμε».

Πέραν αυτών, ο Σόλσκιερ παρουσιάστηκε αισιόδοξος και όσον αφορά την κατάσταση που θα επιστρέψουν οι παίκτες του, όταν αποφασιστεί να συνεχιστεί η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Premier League.

«Πάντα είμαι εντυπωσιασμένος με τους παίκτες όταν επιστρέψουν από διακοπή. Όταν επιστρέφουν στην ομάδα για την προετοιμασία, όλοι τους είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Είμαι σίγουρος πως μπορούμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα όταν ξεκινήσουμε και πάλι τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Ακόμα και στο Κύπελλο και το Europa League, που έχουμε και εκεί πιθανότητες», σημείωσε ο Νορβηγός.