Μεταγραφή εν μέσω κορονοϊού για Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα Λέναρτ Γκριλ από την Καϊζερσλάουτερν, με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας ως το 2024 με τις «ασπιρίνες»

Μεταγραφή εν μέσω κορονοϊού για Λεβερκούζεν

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και εν μέσω κορονοϊού ανακοίνωσε η διοίκηση της Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» ήρθαν σε συμφωνία με την Καϊζερσλάουτερν και πρόσθεσαν στο έμψυχο δυναμικό τους τον Λέναρτ Γκριλ.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα και στις πρώτες του δηλώσεις παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το επόμενο «βήμα» στην καριέρα του.

«Παρακολούθησα πολλές αναμετρήσεις της Λεβερκούζεν πριν διακοπεί η σεζόν και μου αρέσει πολύ το στιλ παιχνιδιού της ομάδας. Είναι ένας κορυφαίος γερμανικός σύλλογος και είμαι πολύ χαρούμενος που σύντομα θα είμαι και εγώ στις τάξεις του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο νεαρός Γερμανός τερματοφύλακας πραγματοποίησε την εφετινή αγωνιστική περίοδο 31 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με την Καϊζερσλάουτερν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικής ομάδες της χώρας του.