Εθελοντικό «ψαλίδι» αποδοχών, κατά το ήμισυ, για Τζέραρντ και παίκτες της Ρέιντζερς!

Ο μάνατζερ της Ρέϊντζερς, Στίβεν Τζέραρντ κι οι παίκτες της ομάδας της Γλασκώβης πρότειναν, με δική τους πρωτοβουλία, περικοπή των μισθών τους κατά 50% για να την συνδράμουν κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, που προκαλεί η πανδημία.

Εθελοντικό «ψαλίδι» αποδοχών, κατά το ήμισυ, για Τζέραρντ και παίκτες της Ρέιντζερς!

Την ώρα που στην Αγγλία έχει γίνει μείζον θέμα η αρνητική στάση από πλευράς του συνδικαλιστικού οργάνου των παικτών, στην πρόταση της Premier League για μείωση κατά 30% των αποδοχών των ποδοσφαιριστών, ώστε ν' αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση που πυροδότησε και στις ομάδες της η αναστολή της αγωνιστικής δράσης λόγω της πανδημίας, λίγο βορειότερα στο «Νησί» τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Στίβεν Τζέραρντ κι οι ποδοσφαιριστές της Ρέιντζερς προσφέρθηκαν εθελοντικά να μειώσουν κατά 50% το μισθό τους για τους επόμενους τρεις μήνες ώστε να βοηθήσουν την ομάδα της Γλασκώβης να περάσει αυτή την οικονομική στενωπό που η διασπορά του κορονοϊού προκαλεί.

Μία κίνηση που έγινε εθελοντικά προκειμένου να μην επηρεαστούν οι μισθοί των εργαζομένων του συλλόγου που δεν σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Παρ' όλα αυτά, η Ρέιντζερς αναμένεται να κάνει χρήση της διάταξης της βρετανικής κυβέρνησης και να μπει στο καθεστώς για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

«Είναι σημαντικό να δείχνουμε σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, ανεξάρτητα από το ρόλο που έχουν σε μία ομάδα. Πιστεύω πως δείξαμε πραγματική αλληλεγγύη με την κίνησή μας», δήλωσε ο Τζέραρντ.