Λάτσιο: Έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο

Στην γειτονική Ιταλία εκατοντάδες συνανθρώποί μας χάνουν καθημερινά τη ζωή τους, τα προβλήματα με την έξαρση της πανδημίας είναι τεράστια, αλλά ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο δηλώνει πως η ομάδα του είναι έτοιμη να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Λάτσιο: Έτοιμοι να επιστρέψουν στις προπονήσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο Κλαούντιο Λοτίτο

Στην γειτονική Ιταλία εκατοντάδες συνανθρώποί μας χάνονται καθημερινά, τα προβλήματα με την έξαρση της πανδημίας είναι τεράστια, αλλά ο πρόεδρος της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο δηλώνει η ομάδα είναι έτοιμη να επιστρέψει στις προπονήσεις

Ο ισχυρός άνδρας της Λάτσιο, εξέφρασε για ακόμα μία φορά την επιθυμία του να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές σε κανονικούς ρυθμούς και προπονήσεις.

«Κανείς δεν θέλει να υπονομεύσει την υγεία των πολιτών. Όλες οι δραστηριότητες, με την εξουσιοδότηση της κυβέρνησης, μπορούν να εκτελεστούν και πάλι, εφόσον διασφαλίζονται όλα τα μέσα προστασίας και ασφάλειας» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο.

Μάλιστα εξήγησε πως «οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφορετική φυσική κατάσταση από έναν κανονικό άνθρωπο και υπόκεινται σε ιατρικούς ελέγχους 24/7, ώστε να μπορούν να εκπαιδεύονται χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την υγεία των άλλων.

Ήμασταν από τους πρώτους που σταματήσαμε τις προπονήσεις. Όμως δηλώνουμε έτοιμοι πως μπορούμε να επιστρέψουμε στις προπονήσεις».

Για το προπονητικό κέντρο της ομάδας του, ο Κλαούντιο Λοτίτο ήταν ξεκάθαρος λέγοντας «το προπονητικό κέντρο του Φορμέλλο είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα ιατρικά εργαλεία και κανένας ποδοσφαιριστής δεν θα τεθεί σε κίνδυνο.

Έχουμε μάσκες, γάντια ακόμα και ειδικά γυαλιά. Η Λάτσιο είναι μια μεγάλη οικογένεια που νοιάζεται για όλους».