«Όχι» του Λαουτάρο Μαρτίνες σε πρόταση της Ίντερ

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η Ίντερ για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας. *Τρίβουν τα χέρια τους στην Μπαρτσελόνα!

«Όχι» του Λαουτάρο Μαρτίνες σε πρόταση της Ίντερ

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Ίντερ να έρθει σε συμφωνία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Οι «νερατζούρι» πρότειναν στον Αργεντινό επιθετικό νέο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο παίκτης δεν το δέχτηκε κι έβαλε «φωτιά» στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί αυτό το καλοκαίρι από τον ιταλικό σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, στην Μπαρτσελόνα… τρίβουν τα χέρια τους με την εξέλιξη αυτή. Άλλωστε, το όνομα του 22χρονου φορ βρίσκεται στην πρώτη θέσης της μεταγραφικής λίστας των «μπλαουγκράνα», καθώς τον προορίζουν για αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες που διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του.

Τέλος, πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν πως στη λίστα των υποψήφιων «μνηστήρων» για τον διεθνή άσο βρίσκονται παράλληλα τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Τσέλσι, οι οποίες μάλιστα προτίθενται να του προσφέρουν συμβόλαιο με τις διπλάσιες αποδοχές απ’ όσα του δίνει η Ίντερ.

Όπως σημειώνεται όμως, πρόθεση του Λαουτάρο Μαρτίνες είναι να συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν στο «Καμπ Νόου» και την Μπαρτσελόνα, με την οποία φημολογείται πως ήδη έχει έρθει σε συμφωνία.