Κίνα: Πρώτη προπόνηση για Βούκοβιτς 2,5 ώρες από τη Γουχάν (pics)

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς ξεκίνησε προπονήσεις στην Κίνα με τη νέα του ομάδα την Κινγκντάο και βρίσκεται 2,5 ώρες μακριά από την πόλη Γουχάν, που έχει καταγράψει τους χιλιάδες νεκρούς από τον κορονοϊό.

Κίνα: Πρώτη προπόνηση για Βούκοβιτς 2,5 ώρες από τη Γουχάν (pics)

Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Σε μία περίοδο που τα πράγματα είναι δύσκολα ο Σέρβος στόπερ βρίσκεται στην Κίνα έτοιμος να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του με τη νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα ο πρώην στόπερ των Πειραιωτών θα φοράει τη φανέλα της Κινγκντάο στην οποία αγωνίζεται και ο Γιάγια Τουρέ. Ο Βούκοβιτς πριν δύο εβδομάδες όταν και έφτασε στην Κίνα μπήκε σε καραντίνα, αφού προερχόταν από το εξωτερικό.

Το μεγάλο πρόβλημα με τον κορονοϊό, ωστόσο έχει ξεπεραστεί στη χώρα και είναι χαρακτηριστικό πως ο Βούκοβιτς και οι συμπαίκτες του στην Κινγκντάο ξεκίνησαν προπονήσεις. Στην Κίνα έχει επιστρέψει σε μεγάλο βαθμό η κανονικότητα μετά την κρίση που προκάλεσε ο κορονοϊός.

Η ομάδα του Σέρβου στόπερ εδρεύει στην πόλη Τσινγκντάο στην Κίνα. Η απόσταση που την χωρίζει από την Γουχάν απ' όπου και φέρεται πως ξεκίνησε όλο το κακό με τον κορονοϊό είναι 1.100 μέτρα. Οδικώς δηλαδή είναι 11 ώρες δρόμος, ενώ με το αεροπλάνο το ταξίδι είναι δύο ώρες και είκοσι λεπτά.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών ανάρτησε στα social media φωτογραφία από την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στην Κίνα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

First training with new club??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jagoš Vuković (@jagosvukovic) στις