Χουάν Πάμπλο Πίνο: «Αν ήμουνα σωστός επαγγελματίας θα έπαιζα σε μεγαλύτερες ομάδες»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Χουάν Πάμπλο Πίνο κάνει την αυτοκριτική του στα 33 του χρόνια

Χουάν Πάμπλο Πίνο: «Αν ήμουνα σωστός επαγγελματίας θα έπαιζα σε μεγαλύτερες ομάδες»

Το πέρασμα του Χουάν Πάμπλο Πίνο από τον Ολυμπιακό ήταν σύντομο. Την περίοδο 2013-14 έπαιξε ένα ματς στο πρωτάθλημα, με αντίπαλο την Βέροια, ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (3-1).

Δεν έκανε την καριέρα που επιθυμούσε ο Κολομβιανός, ο οποίος μετά τον Ολυμπιακό πήγε στην πατρίδα του για ένα χρόνο, μετά στη Γαλλία κι έφτασε ως την Ινδονησία πριν επιστρέψει στην Κολομβία. Τώρα στα 33 του αγωνίζεται στην Κούκουτα και κάνει την αυτοκριτική του.

«Είχα ένα πολύ μεγάλο ξεκίνημα στην καριέρα μου, φτάνοντας στη Μονακό μόλις 19 ετών, κάτι που εκείνη την εποχή ήταν πολύ δύσκολο. Έκανα λάθη, νομίζω ότι, αν ήμουν σωστός επαγγελματίας, θα είχα παίξει σε μεγαλύτερες ομάδες» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη στην κολομβιανή τηλεόραση.

«Έρχεται κάποια στιγμή στο ποδόσφαιρο όπου όλες οι ομάδες σε αγαπούν αλλά όταν χτυπάς τις πόρτες για να σου δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία, τότε συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πολλοί σύλλογοι με αγάπησαν και άλλοι δεν με άντεχαν, όχι λόγω του ποδοσφαίρου αλλά λόγω της συμπεριφοράς μου», είπε.

Και κατέληξε: «Νομίζω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα στην Εθνική ομάδα της Κολομβίας. Όταν βλέπω όλους τους παίκτες που ξεκίνησαν μαζί μου και που πέτυχαν με πιάνει νοσταλγία. Υπάρχουν πολλοί που πρέπει να παραδειγματιστούν από παίκτες που έχουν κάνει καλά πράγματα όπως ο Φαλκάο και να μάθουν από τα λάθη που έκαναν άλλοι».