Τέβες: «Κράξιμο» από ποδοσφαιριστές μικρών κατηγοριών της Αργεντινής

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Κάρλος Τέβες μεταξύ ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες της Αργεντινής.

Τέβες: «Κράξιμο» από ποδοσφαιριστές μικρών κατηγοριών της Αργεντινής

Ο Κάρλος Τέβες σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να μείνουν για αρκετό μεγάλο διάστημα απλήρωτοι, χωρίς να έχουν προβλήματα βιοπορισμού, εν αντιθέσει με απλούς ανθρώπους που έχουν ανάγκη τα χρήματα για να συντηρήσουν τις οικογένειες του.

Αυτή η τοποθέτηση έφερε αντιδράσεις μεταξύ παικτών που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες της Αργεντινής. Επιθετικός της Λος Άντες, ομάδα τρίτης κατηγορίας απάντησε στον Τέβες: «Δεν έχουμε λάβει μισθούς για δύο μήνες και πολλοί από εμάς έχουν την ίδια αβεβαιότητα με κάθε κανονικό εργαζόμενο».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Φεντερίκο Πρέσεντο της Ατλάντα, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας είπε: «Τα χρήματα στη δεύτερη κατηγορία δεν είναι τα ίδια που σίγουρα πληρώνονται στη Μπόκα. Λυπάμαι που απευθύνομαι μόνο σε εσένα, αλλά δεν πρόκειται να γενικεύσω γιατί δεν γνωρίζω την πραγματικότητα του καθένα».