Βαλένθια: Ξεπέρασαν τον κορονοϊό οι «νυχτερίδες» και επιστρέφουν στις προπονήσεις

Να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις στοχεύει η Βαλένθια ύστερα από τα αρνητικά αποτέλεσμα των μελών της που είχαν νωρίτερα προσβληθεί από τον κορονοϊό

Βαλένθια: Ξεπέρασαν τον κορονοϊό οι «νυχτερίδες» και επιστρέφουν στις προπονήσεις

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στις τάξεις της Βαλένθια καθώς βγήκαν αρνητικά τα αποτελέσματα των πέντε μελών της ομάδας που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Οι «νυχτερίδες» ύστερα από τα παιχνίδια του Champions League με την Αταλάντα μπήκαν σε κατάσταση καραντίνας με τρεις ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται θετικοί στον ιό.

Ο λόγος για τους Εζεκιέλ Γκαράι, Χοσέ Γκαγιά και Ελιακίμ Μανγκαλά, οι οποίοι ωστόσο επιβλήθηκαν ξανά στις εξετάσεις και μαζί με άλλα δύο μέλη του τεχνικού τιμ εμφανίστηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό.

Έτσι η ισπανική ομάδα σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής της στις προπονήσεις, αρχής γενομένης από τις 13 Απριλίου και παρά το γεγονός πως η χώρα αντιμετωπίζει καθημερινά αρκετούς φορείς του φονικού ιού.

Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί από πλευράς Βαλένθια, αλλά ομολογουμένως δύσκολα θα μπορέσει ο ποδοσφαιρικός σύλλογος να επιστρέψει ξανά στην κανονικότητα, την ίδια ώρα που η Ισπανία πλήττεται από τον Covid-19.