Προσβλήθηκε από κορονοϊό μέλος της Dream Team της Μπαρτσελόνα

Ο Χουάν Κάρλος Ροντρίγκεθ, πρωταθλητής Ευρώπης του 1992 με την «Dream Team» της Μπαρτσελόνα του Kρόιφ, διαγνώστηκε θετικός στον ιό COVID-19.

Προσβλήθηκε από κορονοϊό μέλος της Dream Team της Μπαρτσελόνα

Ότι ο φονικός κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις το ξέραμε πριν ο Χουάν Κάρλος Ροντρίγκεθ, αριστερός μπακ της «Dream Team» του Γιόχαν Κρόιφ, που το 1992 κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Πρωταθλητριών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, αποκαλύψει ότι προσβλήθηκε.

Στα 55 του χρόνια, ο άλλοτε αμυντικός και των Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια δίνει έναν ακόμα, διαφορετικό αυτήν τη φορά, αγώνα.

Τόσο ο ίδιος όπως και η γυναίκα αλλά και η κόρη του, που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες από τον Ιανουάριο, διαγνώστηκαν θετικοί στον COVID-19.

«Είμαι καλά, κάποιες μέρες είχα πυρετό, βήχα ή μυϊκούς πόνους, αλλά τώρα το μοναδικό που νιώθω είναι ότι το φαγητό δεν έχει καμία γεύση και δεν μπορώ να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί», εξηγεί ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που από την εποχή που κρέμασε τα παπούτσια του ασχολείται με την παραγωγή κρασιού.

«Πολύς κόσμος θα το έχει περάσει χωρίς καν να το ξέρει. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών», συμπληρώνει ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος δεν έκανε το τεστ, αλλά οι γιατροί προχώρησαν σε αυτό το συμπέρασμα εξαιτίας των συμπτωμάτων του ιού Covid-19 που παρουσίασε.